Bejegyzéskép Rendhagyó kertmozizásra és kiegészítő programokra invitálnak Zamárdiban Húsvét előtti szombaton. A kezdeményezés nem új, Karácsony előtt is volt egy hasonló és sikeres, egész napos rendezvény, éppen ezért nem meglepő a szervezők lépése, hogy a másik nagy keresztény ünnep előtt is megörvendeztetik a helyieket és a környékbelieket.

2024. március 28. csütörtök

Bejegyzéskép Tíz évvel ezelőtt, 2014. március 21-én nyitott meg a Petőfi Mozi, Kiskunfélegyházán. Reményi Richárd, a Pannon 2001 Mozgókép Kft ügyvezetője Gödöllő után ezt a kis mozit szemelte ki. Az akkor még zárva tartó filmszínházban 3 terem volt és a földszinti kettőből egy nagytermet épített, azaz vissza alakította az elődje által felosztott termet.

2024. március 22. péntek

Bejegyzéskép Március 22 és 24 között a Gobuda Mall bevásárlóközpont tavaszi kuponhétvégéje lesz, ahol családi programok mellett koncertek, kézműves foglalkozások, szencsekerék, utazó planetárium, lufihajtogatás és állatsimogató is lesz.

2024. március 19. kedd

Bejegyzéskép Számos akciós ajánlatot találhatnak a szemfüles kuponvadászok a fővárosi mozik piacán. Van olyan multiplex, ahol csak az nem kap olcsó mozis ajánlatokat, aki nem akar. Most a Pannónia Mozik esetében jelentek meg online elérhető akciós voucherek a Citydeals jóvoltából.

2024. március 17. vasárnap

Bejegyzéskép Az Örs Vezér téri plázamozi 2007. március 22-én nyitott meg, akkor még négytermes multiplexként, összesen 800 férőhellyel. A szórakoztató egység minden évben nagy hangsúlyt fektet, hogy megünnepelje ezt a különleges napot és ez most sem lesz másként.

2024. március 15. péntek
Frissítve

Bejegyzéskép Csupán 75 millió forintot szántak a vasi település mozijának felújítására, majd rájöttek, hogy ennyiből nem lehet mozit építeni, ezért több projekt hozzáadásával végül több mint 1 milliárd forintból újították meg a közművelődési intézményt, mellette pedig a város rehabilitációja révén a környék kis köztere is megújult.

2024. március 13. szerda

Bejegyzéskép A P’art Mozi az elmúlt időszakban folyamatos megújuláson esett át, amelyek a nézők kényelmét szolgálják. Tavaly technikai fejlesztés keretében rgb-lézer vetítővel lett gazdagabb, mostanra viszont az elnyűtt nézőtéri széksorok és az egyéb helyiségek kaptak frissítést.

2024. március 11. hétfő

Bejegyzéskép Magyar idő szerint hétfőn hajnalban kezdődik az Oscar-díjkiosztó gála. Az eseményt figyelemmel kísérve több moziban szombaton és vasárnap lesz különleges műsor vagy élő közvetítés. Ezekből a mozikból szemezgetek most.

2024. március 09. szombat

Bejegyzéskép Március 8-a a Nemzetközi Nőnap (illetve a Zoltánok névnapja) és ebből az alkalomból több mozi különleges vetítéssel, kedvezménnyel várja a hölgyeket és a Zoltánokat egyaránt. Az érintett filmszínházakat, mozikat eseményeik alapján a teljesség igénye nélkül említem meg.

2024. március 07. csütörtök

Bejegyzéskép Éjszaka a moziban című rendezvényre invitál az Agria Mozi március 14-én, ahol egy éjszaka leforgása alatt 12 filmet vetítenek le három teremben. A vetítések 20 órakor kezdődnek és nagyjából 4 és 5 óra között fejeződnek be, termenként 4 előadással számolhatnak a mozirajongók.

2024. március 06. szerda